Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Klaverblad autoverzekering

Heb ik bij schade ook recht op vervangend vervoer?

Ja, u heeft gedurende de reparatieduur recht op vervangend vervoer mits u de auto laat herstellen bij een met Klaverblad Verzekeringen samenwerkende reparateur (Focwa Eurogarant bedrijf: ABS autoherstel en CARe Schadeservice).


Wanneer moet ik mijn auto beveiligen?

Indien de nieuwwaarde van uw voertuig ten tijde van de eerste afgifte van het kentekenbewijs meer bedraagt dan EUR 30.000 is een klasse 1 beveiliging verplicht. Welke beveiliging is (mede) afhankelijk van de nieuwwaarde van de auto. Auto's met een nieuwwaarde van meer dan EUR 40.000 moeten meestal zijn voorzien van een SCM klasse 2 alarm, auto's met een nieuwwaarde vanaf EUR 50.000 moeten doorgaans zijn voorzien van een SCM klasse 3 alarm. Cabrio's moeten ongeacht de waarde van de auto tenminste voorzien zijn van een SCM goedgekeurde beveiligingsklasse 3.


Waarom is de premie via deze website lager dan elders?

Internetverzekeren.nl kan als internetbemiddelaar efficiënter werken dan traditionele tussenpersonen. De bedrijfskosten vallen hierdoor lager uit. Deze lagere kosten worden aan u doorberekend in de vorm van een lagere premie.


Kan ik met negatieve schadevrije jaren mijn auto verzekeren?

Klaverblad accepteert in principe geen aanvragen waarvan de verzekeringnemer/regelmatige bestuurder een negatief aantal schadevrije jaren heeft opgebouwd.


Kan ik de auto direct verzekeren?

In principe wel. Direct na het indienen van uw polisaanvraag ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Indien op de bijlage (Pdf) wordt vermeld 'voorlopige dekking' dan is er direct dekking en wordt uw polisaanvraag ter definitieve acceptatie beoordeeld door Klaverblad Verzekeringen. Indien de auto en/of de aanvrager/regelmatige bestuurder niet voor acceptatie in aanmerking komen ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.


Wat is een ongevallenverzekering voor inzittenden?

Een ongevallenverzekering voor inzittenden vergoedt een vooraf vastgesteld bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden van u of andere inzittenden van de verzekerde auto na een gedekt ongeval. Ongeacht de schuldvraag.


Wat is een schadeverzekering voor inzittenden?

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt ongeacht de schuldvraag de door de bestuurder of andere inzittenden opgelopen schade tot maximaal EUR 1.000.000.


Wat is het belang van een (verhaals)rechtsbijstandverzekering?

Het is vervelend als u schade oploopt die veroorzaakt is door iemand anders. Het is helemaal vervelend als die ander weigert voor die schade op te draaien. Voor u het weet bent u in een juridisch conflict beland waarbij rechtshulp gewenst is. Let op: Indien u uitsluitend een autoverzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) afsluit, dan adviseren wij u teminste een verhaalsrechtsbijstandverzekering af te sluiten. Met deze dekking bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden. De rechtsbijstandverzekering voor auto's geeft dekking voor rechtshulp bij het verhalen van schade en/of bij strafzaken.


Kan ik mijn autoschade overal laten herstellen?

Ja, Klaverblad werkt niet samen met verplichte reparateurs. Wel profiteert u van enkele voordelen als u de schade aan uw auto laat herstellen door een ABS of CARe autoschadeherstelbedrijf:

- De reparateur regelt de expert: dus niet wachten op een expert, maar gelijk repareren.
- U blijft mobiel tijdens de reparatie. dat kan door middel van een vervangende auto, maar ook door een openbaar vervoerkaart, fiets of taxirit. Let op: als uw auto niet gerepareerd kan worden, geldt deze garantie niet.
- De fabrieksgaranties die nog voor uw auto gelden, gelden ook voor de uitgevoerde reparatie.
- De kwaliteit is gegarandeerd: ABS autoherstel en CARe Schadeservice zijn FOCWA en Eurogarant erkend. Deze organisaties bewaken de kwaliteit van autoherstelbedrijven.
- U heeft geen omkijken naar de financiële afwikkeling. Klaverblad betaald rechtstreeks aan de reparateur.

Klaverblad autoverzekering premieberekening

Autoverzekering:
Direct naar:
Informatie Klaverblad autoverzekering
Premieberekening autoverzekering
Autoverzekering online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.