Klaverblad via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Klaverblad bromfietsverzekering

Profiteer van de voordelige Klaverblad bromfietsverzekering mét internetkorting via Internetverzekeren.nl. Met de Klaverblad bromfietsverzekering bent u verzekerd van een goede dekking.


Voordelen Klaverblad bromfietsverzekering:

- Internetkorting: besparen via Internetverzekeren.nl!
- Dekking op maat
- Direct online verzekeren
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie bromfietsverzekering berekenen

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw bromfiets aan anderen toebrengt.


WA + casco

Voor zoemfietsen en brommobielen kunt u bij Klaverblad Verzekeringen ook een cascoverzekering afsluiten. Hiermee bent u verzekerd tegen diefstal van of schade aan de zoemfiets of brommobiel.


Ongevallenverzekering

De aanvullende ongevallenverzekering biedt dekking als een opzittende van de bromfiets bij een ongeluk invalide wordt of komt te overlijden. Bij invaliditeit bedraagt de uitkering EUR 12.500 en bij overlijden EUR 2.500.


Rechtsbijstandverzekering

Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering heeft u recht op hulp bij het verhalen van schade die u oploopt bij deelname aan het verkeer met uw bromfiets.
Bromfietsverzekering:
Direct naar:
Bromfietsverzekering Klaverblad Verzekeringen
Premieberekening bromfietsverzekering
Klaverblad bromfietsverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.