Klaverblad via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Klaverblad bromfietsverzekering

Kan ik schadevrije jaren van een elders lopende motorrijtuigenverzekering ook opgeven?

De opbouw van schadevrije jaren is voertuiggebonden. Schadevrije jaren die worden opgebouwd op een actieve lopende motorrijtuigenverzekering kunnen niet worden opgegeven bij het afsluiten van een andere nieuwe motorrijtuigenverzekering, zoals een bromfietsverzekering.


Kan ik mijn bromfiets ook WA Casco verzekeren?

Alleen zoemfietsen (electrische fietsen) en brommobielen kunnen WA Casco worden verzekerd.


Is er sprake van een eigen risico?

Indien u de bromfiets WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd is geldt er geen eigen risico. Voor casco schade bij een zoemfiets geldt een eigen risico van 15% van het schadebedrag met een minimum van EUR 45 en voor cascoschade bij een brommobiel is het eigen risico EUR 250.


Hoeveel schadevrije jaren kan ik opgeven?

Sommige verzekeraars geven het aantal schadevrije jaren op in het systeem Roy-data. In dat geval vragen wij het aantal schadevrije jaren daarin op. Andere verzekeraars sturen u een royementsverklaring. Het is de bedoeling dat u die aan ons doorstuurt. Als het aantal schadevrije jaren in Roy-data of op de royementsverklaring afwijkt van wat u opgeeft, kan dit consequenties hebben voor de premie.


Waarom is de premie via deze website lager dan elders?

Internetverzekeren.nl kan als internetbemiddelaar efficiënter werken dan traditionele tussenpersonen. De bedrijfskosten vallen hierdoor lager uit. Deze lagere kosten worden aan u doorberekend in de vorm van een lagere premie.


Kan ik de bromfiets direct verzekeren?

In principe wel. Direct na het indienen van uw polisaanvraag ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Indien op de bijlage (Pdf) wordt vermeld 'voorlopige dekking' dan is er direct dekking en wordt uw polisaanvraag ter definitieve acceptatie beoordeeld door Klaverblad Verzekeringen. Indien de auto en/of de aanvrager/regelmatige bestuurder niet voor acceptatie in aanmerking komen ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.


Wat is het belang van een (verhaals)rechtsbijstandverzekering?

Het is vervelend als u schade oploopt die veroorzaakt is door iemand anders. Het is helemaal vervelend als die ander weigert voor die schade op te draaien. Voor u het weet bent u in een juridisch conflict beland waarbij rechtshulp gewenst is. Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor het verhalen van materiële en letselschade wanneer u bijvoorbeeld wordt aangereden.
Bromfietsverzekering:
Direct naar:
Bromfietsverzekering Klaverblad Verzekeringen
Premieberekening bromfietsverzekering
Klaverblad bromfietsverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.