Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Klaverblad fietsverzekering

Acceptatie?

Alleen een nieuwe fiets met een nieuwwaarde tot € 3.000,- kunt u bij ons verzekeren. Fietsen voor kinderen jonger dan 10 jaar verzekeren wij alleen als ook de inboedel bij ons verzekerd is. Wij verzekeren geen fietsen die worden verhuurd.


De verzekering

De fiets en de standaarduitrusting verzekeren wij. Accessoires die aan de fiets bevestigd zijn, moet u apart bij ons opgeven. U bent verzekerd in Europa voor schade door brand, ontploffing, blikseminslag, kortsluiting, diefstal, joyriding en door andere plotselinge, overwachte gebeurtenissen.


Uitsluitingen/beperkingen

Schade door diefstal verzekeren wij alleen als de fiets wordt gestolen:
* uit een afgesloten ruimte na inbraak;
* uit een bewaakte stalling als de fiets op slot stond;
* van een andere plaats als de fiets daar niet langer dan 24 uur en op slot stond.
Bij schade heeft u een eigen risico van € 25,-. Bij totaal verlies heeft u geen eigen risico.


Uitkeringen

Bij totaal verlies binnen drie jaar betalen wij het verzekerde bedrag min de waarde van eventuele restanten. Is de fiets ouder dan drie jaar, dan vindt per jaar een aftrek plaats. Is de schade te repareren, dan vergoeden wij de reparatiekosten, tot maximaal het bedrag dat zou zijn uitgekeerd bij totaal verlies.Premieberekening fietsverzekering

Fietsverzekering:
Direct naar:
Klaverblad fietsverzekering
Premie fietsverzekering berekenen
Klaverblad fietsverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.