gtag('config', 'AW-1040556501');
Inboedelverzekering

Klaverblad biedt een goede premie en mooie voorwaarden voor uw inboedelverzekering

Brand, diefstal, lekkage. Onverwachte gebeurtenissen die grote schade kunnen aanrichten aan uw inboedel. Regel uw inboedelverzekering daarom bij Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren. Zo weet u zeker dat u, als het nodig is, zonder problemen uw inrichting en kostbare spullen kunt vervangen.

Inboedelverzekering Klaverblad:

  • Dekking op maat: Royaal of Budget
  • 10% korting bij een Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd
Premie berekenen
Inboedelverzekering Klaverblad

Budget inboedelverzekering

De dekking van de Budget inboedelverzekering is minder uitgebreid dan die van de Royaal inboedelverzekering. Daarnaast zijn er beperkte maximale verzekerde bedragen voor elektronische apparatuur, geld, lijfsieraden, verzamelingen en andere kostbare voorwerpen. De inboedelverzekering kan afgesloten worden met garantie tegen onderverzekering. De garantie is gemaximeerd tot 150% van het oorspronkelijk verzekerde bedrag en wordt verkregen door de Waardemeter inboedel in te vullen. Voor verzekeringen die zonder garantie tegen onderverzekering worden afgesloten, geldt een premietoeslag van 10%.

Royaal inboedelverzekering

De Royaal inboedelverzekering van Klaverblad Verzekeringen kent een zeer uitgebreide dekking. Ook de meeste schade die een verzekerde onverwachts zelf veroorzaakt is zonder eigen risico meeverzekerd. De Royaal inboedelverzekering kan alleen gesloten worden met een garantie tegen onderverzekering. De garantie is gemaximeerd tot 300% van het oorspronkelijk verzekerde bedrag.