Opstalverzekering

Klaverblad biedt een goede premie en mooie voorwaarden voor uw opstalverzekering

De opstalverzekering van Klaverblad biedt u een complete dekking voor uw huis met alle zaken die daarmee zijn verbonden, zoals eventuele bijgebouwen. Mocht er iets gebeuren, dan is het een geruststelling dat uw kostbare woning goed verzekerd is.

Opstalverzekering Klaverblad:

  • Dekking op maat: Royaal of Budget
  • Uitsluitend eigen risico bij stormschade
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd
Premie berekenen
Opstalverzekering Klaverblad

Budget opstalverzekering

De dekking van de Budget opstalverzekering is minder uitgebreid dan de Royaal opstalverzekering. De opstalverzekering kan alleen gesloten worden voor stenen huizen met een plat dak of met dakpannen. Het huis moet gebouwd zijn in of na 1945. Om deze opstalverzekering af te sluiten moet u de herbouwwaardemeter invullen. Voor huizen met een herbouwwaarde lager dan EUR 500.000 geldt een onbeperkte garantie tegen onderverzekering. Bij een hogere herbouwwaarde geldt een garantie tot maximaal 150% van de herbouwwaarde.

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

De Royaal opstalverzekering kent een uitstekende dekking tegen alle gebeurtenissen die plotseling en onverwachts plaatsvinden. Deze verzekering kan voor bijna elk woonhuis worden afgesloten. De opstalverzekering kent een garantie tegen onderverzekering. Voor huizen gebouwd na 1945 met een herbouwwaarde lager dan EUR 500.000 is de garantie onbeperkt. Voor andere woningen geldt een garantie tot maximaal 150% van de herbouwwaarde.