Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Klaverblad inboedelverzekering

Brand, diefstal, lekkage. Onverwachte gebeurtenissen die grote schade kunnen aanrichten aan uw inboedel. Regel uw inboedelverzekering daarom bij Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl. Zo weet u zeker dat u, als het nodig is, zonder problemen uw inrichting en kostbare spullen kunt vervangen.


Voordelen Klaverblad inboedelverzekering:

- Internetkorting: online besparen!
- Dekking op maat: Royaal of Budget
- 10% korting bij een Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premieberekening inboedelverzekering

Royaal inboedelverzekering

De Royaal inboedelverzekering van Klaverblad Verzekeringen kent een zeer uitgebreide dekking. Ook de meeste schade die een verzekerde onverwachts zelf veroorzaakt is zonder eigen risico meeverzekerd. De Royaal inboedelverzekering kan alleen gesloten worden met een garantie tegen onderverzekering. De garantie is gemaximeerd tot 300% van het oorspronkelijk verzekerde bedrag.


Budget inboedelverzekering

De dekking van de Budget inboedelverzekering is minder uitgebreid dan die van de Royaal inboedelverzekering. Daarnaast zijn er beperkte maximale verzekerde bedragen voor elektronische apparatuur, geld, lijfsieraden, verzamelingen en andere kostbare voorwerpen. De inboedelverzekering kan afgesloten worden met garantie tegen onderverzekering. De garantie is gemaximeerd tot 150% van het oorspronkelijk verzekerde bedrag en wordt verkregen door de Waardemeter inboedel in te vullen. Voor verzekeringen die zonder garantie tegen onderverzekering worden afgesloten, geldt een premietoeslag van 10%.Inboedelverzekering:
Direct naar:
Klaverblad inboedelverzekering
Premie inboedelverzekering berekenen
Klaverblad inboedelverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.