Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Klaverblad inboedelverzekering

Wat valt onder opstal en wat valt er onder inboedel?

Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort over het algemeen tot het opstal. Datgene wat niet aard- en nagelvast zit (en dus wel verhuisbaar is) behoort meestal tot de inboedel.


Wat is het verschil tussen de Royaal en een Budget inboedelverzekering?

De Royaal inboedelverzekering dekt schade door alle plotseling, onverwacht plaatsvindende evenementen en tevens schades die door uzelf zijn veroorzaakt. De Budget inboedelverzekering heeft een lagere premie en dekt alleen schade door in de polisvoorwaarden genoemde gebeurtenissen.


Hoe kan ik voorkomen dat mijn inboedel te laag is verzekerd?

Dit kunt u doen door gebruik te maken van de inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen weet u wat de te verzekeren waarde van uw huisraad is. Via deze inboedelwaardemeter kunt u tevens een garantie tegen onderverzekering krijgen van Klaverblad Verzekeringen.


Wat houdt garantie tegen onderverzekering in?

Indien u de inboedelwaardemeter heeft ingevuld, heeft u bij een Royaal inboedelverzekering een garantie tegen onderverzekering tot 300% van het verzekerde bedrag. Bij een Budget inboedelverzekering heeft u een garantie tegen onderverzekering tot 150% van het verzekerde bedrag.


Wat betekent indexering van de verzekerde som?

Indexering van het verzekerde bedrag houdt in dat het verzekerde bedrag op uw inboedelverzeekring jaarlijks wordt aangepast met het prijsindexcijfer voor woninginboedels van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Zo blijft het verzekerde bedrag op peil.


Kan ik als huurder verbeteringen aan mijn huis verzekeren?

Ja, verbeteringen aan uw huurwoning die u heeft aangebracht kunt u verzekeren als huurdersbelang. U kunt hierbij denken aan een andere keuken, een badkamer, plavuizen, schilderwerk, een dakkapel, een zonnescherm en een tuinafscheiding. Indien de waarde van dit soort verbeteringen hoger is dan EUR 2.500 dient het huurdersbelang apart te worden opgegeven.


Wat moet ik doen bij schade?

U moet dit zo snel mogelijk melden aan Internetverzekeren.nl via ons online meldingsformulier. U kunt dit doen via onze klantenservice. Onze professionele medewerkers geven vervolgens hulp bij de begeleiding en afwikkeling van uw schade.


Premieberekening inboedelverzekering

Inboedelverzekering:
Direct naar:
Klaverblad inboedelverzekering
Premie inboedelverzekering berekenen
Klaverblad inboedelverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.