Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Dekking fiscaal en vermogen rechtsbijstandverzekering

Sinds 21 januari jl. is het mogelijk de aanvullende dekking 'fiscaal en vermogen' mee te verzekeren op de Klaverblad rechtsbijstandverzekering.

Met de module fiscaal en vermogen verleent Klaverblad rechtshulp bij problemen met vermogensbeheerder, met een vakantiehuis of tweede huis (in Europa) en bij zaken die voor de belastingrechter dienen. U hoeft niet alle modules te sluiten. Een minder uitgebreide dekking is mogelijk doordat bijna alle modules naar eigen inzicht te combineren zijn. Zo kunt u zelf de rechtsbijstandverzekering samenstellen die het best bij uw persoonlijke situatie past.


Bron: Internetverzekeren.nl, 5 februari 2013


Ga naar het nieuwsarchief...
Informatie verzekeringen:
Bereken uw premie:
Informatie Klaverblad autoverzekering
Rechtsbijstandverzekering meer informatie
Bromfietsverzekering

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.