Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Internetkorting: extra voordelig
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Klaverblad opstalverzekering

De Klaverblad opstalverzekering biedt u een complete dekking voor uw huis met alle zaken die daarmee zijn verbonden, zoals eventuele bijgebouwen. Mocht er iets gebeuren, dan is het een geruststelling dat uw kostbare woning goed verzekerd is.


Voordelen Klaverblad opstalverzekering:

- Internetkorting: online besparen!
- Dekking op maat: Royaal of Budget
- Uitsluitend eigen risico bij stormschade
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie opstalverzekering Klaverblad Verzekeringen

Royaal opstalverzekering

De Royaal opstalverzekering kent een uitstekende dekking tegen alle gebeurtenissen die plotseling en onverwachts plaatsvinden. Deze verzekering kan voor bijna elk woonhuis worden afgesloten. De opstalverzekering kent een garantie tegen onderverzekering. Voor huizen gebouwd na 1945 met een herbouwwaarde lager dan EUR 500.000 is de garantie onbeperkt. Voor andere woningen geldt een garantie tot maximaal 150% van de herbouwwaarde.


Budget opstalverzekering

De dekking van de Budget opstalverzekering is minder uitgebreid dan de Royaal opstalverzekering. De opstalverzekering kan alleen gesloten worden voor stenen huizen met een plat dak of met dakpannen. Het huis moet gebouwd zijn in of na 1945. Om deze opstalverzekering af te sluiten moet u de herbouwwaardemeter invullen. Voor huizen met een herbouwwaarde lager dan EUR 500.000 geldt een onbeperkte garantie tegen onderverzekering. Bij een hogere herbouwwaarde geldt een garantie tot maximaal 150% van de herbouwwaarde.Opstalverzekering:
Direct naar:
Klaverblad opstalverzekering
Premie opstalverzekering berekenen
Opstalverzekering online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.