gtag('config', 'AW-1040556501');
Waarom we doen wat we doen

En natuurlijk wie we zijn 

Onze missie

Als bemiddelaar van Klaverblad Verzekeringen willen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk maken om uw Klaverblad verzekering af te sluiten. Niet alleen wordt er gelet op de laagste premie maar ook houden wij rekening met goede voorwaarden. Wij willen u verzekeren van een uitstekende dekking en een aantrekkelijke premie!

Onze visie

Zoveel mogelijk voor u als klant kunnen betekenen. Digitaal, met service en gemak. Online uw gehele verzekeringspakket samen kunnen stellen bij Klaverblad Verzekeringen met ons als uw aanspreekpunt. U als bemiddelaar ook kunnen adviseren in andere financiële diensten.

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.