Klaverblad Verzekeringen via Internetverzekeren.nl
 
 

Klaverblad rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering voor particulieren van Klaverblad Verzekeringen is een complete en praktische oplossing om u te verzekeren van deskundige rechtshulp bij allerlei juridische problemen. Via Internetverzekeren.nl kunt u direct een rechtsbijstandverzekering afsluiten bij Klaverblad Verzekeringen.


Voordelen Klaverblad rechtsbijstandverzekering:

- Internetkorting: online besparen!
- Dekking op maat: kies de dekking die bij u past
- Onafhankelijk en deskundig juridisch advies
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Zodra u of één van uw verzekerde gezinsleden te maken krijgt met een juridisch probleem, kunt u hierover advies vragen. Zo nodig zal Klaverblad Rechtsbijstand Stichting zorgdragen voor juridische bijstand. De meest uitgebreide dekking bestaat uit vijf modules:


1. Standaard

Voor het terugvorderen van gestolen zaken, problemen met (particuliere) contracten en strafzaken.


2. Schadeverhaal

Voor rechtshulp bij het verhalen van schade die een ander u toebrengt.


3. Inkomen

Voor rechtsbijstand bij juridische problemen met uw werkgever of in verband met pensioenen of uitkeringen.


4. Wonen

Ten behoeve van alle juridische problemen met betrekking tot uw koop- of huurwoning.


5. Motorrijtuigen

Voor rechtshulp bij schade die u oploopt bij deelname aan het verkeer met een motorrijtuig.

6. Fiscaal en Vermogen

Met de module fiscaal en vermogen verleent Klaverblad rechtshulp bij problemen met vermogensbeheerder, met een vakantiehuis of tweede huis (in Europa) en bij zaken die voor de belastingrechter dienen.

Een minder uitgebreide dekking is ook mogelijk. Doordat bijna alle modules naar eigen inzicht te combineren zijn, kunt u zelf de rechtsbijstandverzekering samenstellen die het best bij uw persoonlijke situatie past.


Inlooprisico (wachttermijn)

U dient in de meeste gevallen rekening te houden met 3 maanden inlooprisico (wachttermijn). Dit betekent dat u geen beroep op deze rechtsbijstandverzekering kunt doen met betrekking tot een gebeurtenis die binnen drie maanden na de ingangsdatum van de rechtsbijstandverzekering heeft plaatsgevonden. Het inlooprisico is niet van toepassing indien u reeds een verzekering had lopen, waarbij de ingangsdatum van de nieuwe verzekering aansluit op de einddatum van uw vorige rechtsbijstandverzekering. Daarnaast kunt u uitsluitend een beroep doen als het juridisch conflict ook bij uw vorige verzekeraar gedekt zou zijn.Rechtsbijstandverzekering:
Direct naar:
Informatie Klaverblad rechtsbijstandverzekering
Premieberekening rechtsbijstandverzekering
Klaverblad rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Klaverblad Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Klaverblad Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Klaverblad Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.