gtag('config', 'AW-1040556501');
Autoverzekering

Klaverblad biedt een goede premie en mooie voorwaarden voor uw autoverzekering

De autoverzekering van Klaverblad Verzekeringen biedt u een uitstekende dekking. U betaalt een vaste, lage premie. Regel uw Klaverblad autoverzekering online via Internetverzekeren!

Autoverzekering Klaverblad:

  • Schade wordt snel uitbetaald
  • Direct online verzekeren
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd
Premie berekenen
Autoverzekering
Autoverzekering

WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Onder deze dekking valt alleen schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

WA + beperkt casco

Met deze dekking bent u ook verzekerd tegen een aantal schades aan uw eigen auto, zoals bijvoorbeeld brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Schade aan uw auto door aanrijdingen, door u zelf veroorzaakt, is niet verzekerd.

Autoverzekering Klaverblad

WA+volledig casco

Bij deze dekking is niet alleen schade zoals brand of storm aan uw eigen auto gedekt, maar ook schade aan uw auto die u zelf veroorzaakt.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Een ongevallenverzekering voor inzittenden vergoedt een vooraf vastgesteld bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden van u of andere inzittenden van de verzekerde auto na een gedekt ongeval.

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt ongeacht de schuldvraag de door de bestuurder of andere inzittenden opgelopen schade tot maximaal EUR 1.000.000. De werkelijk geleden schade wordt vergoed. Deze schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, bagage et cetera) en uit inkomstenderving, huishoudelijke hulp, medische kosten, smartengeld en uitvaartkosten.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering voor auto's geeft dekking voor rechtshulp bij het verhalen van schade en/of bij strafzaken.

Schadevrije jaren

Opgebouwde schadevrije jaren worden na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering in de meeste gevallen geregistreerd in Roy data. Roy Data is de naam van een database voor royementsverklaringen voor de motorrijtuigenverzekeringsmarkt waarin de royementsgegevens met een royementsdatum sinds 1 september 2007 worden opgenomen. De opbouw van schadevrije jaren is voertuiggebonden. Schadevrije jaren die worden opgebouwd op een actieve lopende motorrijtuigenverzekering kunnen niet worden opgegeven bij het afsluiten van een andere nieuwe motorrijtuigenverzekering. Eenmaal geregistreerde schadevrije jaren zijn doorgaans een jaar geldig. Afwijking tussen de door u opgegeven schadevrije jaren en het aantal dat u kunt overleggen, kan leiden tot een aangepaste premie en een eventuele herbeoordeling van uw aanvraag. Indien u vooraf het aantal opgebouwde schadevrije jaren wilt weten kunt u contact opnemen met uw verzekeraar of assurantietussenpersoon.