gtag('config', 'AW-1040556501');
Fietsverzekering

Klaverblad biedt een goede premie en mooie voorwaarden voor uw fietsverzekering

Regel uw fietsverzekering bij Klaverblad via Internetverzekeren. U kunt uw fiets verzekeren tegen schade en/of diefstal, beiden onverwachte gebeurtenissen die direct uw mobiliteit aantasten. Wanneer u een fietsverzekering bij Klaverblad heeft weet u zeker dat u de eerste drie jaar een volledige vergoeding van het verzekerde bedrag krijgt als uw fiets wordt gestolen of niet meer gerepareerd kan worden.

Fietsverzekering Klaverblad:

  • Internetkorting: online besparen!
  • Verzekerd bedrag wordt uitgekeerd voor fietsen tot 3 jaar oud
  • Nieuwwaarde verzekerd tot € 3.000,- 
Premie berekenen
Fietsverzekering Klaverblad
Fietsverzekering

Fietsland

Nederland, fietsland. Of u nu van fietstochten houdt of op de fiets naar uw werk gaat, u wilt zich geen zorgen hoeven maken over schade aan uw fiets. Dan is onze fietsverzekering een goed idee. Deze verzekering is trouwens geldig in heel Europa, dus zelfs op vakantie! 

De fietsverzekering kan worden afgesloten voor fietsen met een nieuwwaarde van ten hoogste € 3.000,-. Fietsen voor kinderen jonger dan 10 jaar kunt u alleen verzekeren als u ook de inboedel bij ons verzekert.

Uitkering

Als de fiets niet ouder is dan drie jaar wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd. Na drie jaar wordt een percentage van het verzekerde bedrag vergoed. Is de schade te repareren, dan krijgt u de reparatiekosten vergoed.